Afterezgetős romkocsma nyílik a bölcsőde melletti MSZP irodánál Óbudán

Alig lépett hivatalba az MSZP-s Kiss László, Óbuda új polgármestere, máris drogos szójátékokkal operáló, klasszikus "aftereknek" teret adó romkocsma nyílik a kerületben. Nem is akárhol: az Ellátókert a hetedik kerület közepéből egyenesen egy csendes óbudai utcácskába költözik, az MSZP iroda és a Mókus Bölcsőde tőszomszédságába.

Kiss László, MSZP

A Mókus kertet az MSZP-s Zábó Attila értékesítette, aki korábban az MSZP kerületi székházának egy részéből alakította ki a helységet. A "Mókus" eddig egy csendes, visszafogott helyként üzemelt, ám a blogunk által megkérdezett helyiek és szülők most aggódnak, hogy a környéket ellepik az utcán vizelő, "afterező" romkocsma-turisták.

Különösen aggódnak azok, akik a leendő bulihelyszín melletti Mókus Bölcsődébe járatják gyermekeiket, mert köztudott, hogy az Ellátókert bulijainak a záróra sem szokott véget vetni. A bulikat szervező Met Ropoliter elnevezése már alapból a "nagyváros" és a "metamfetamin" szavak játéka, de érdemes egy pillantást vetni a társaság egyik, Ellátóban tartott afterparty-jára is:

Az utcában lakó, a teljes neve elhallgatását kérő K. Krisztina blogunknak elmondta, hogy a helyiek aláírásgyűjtésbe fognak kezdeni, ha a bulihelyszín ebben a formában zöld utat kap az önkormányzattól.

A zöld, csendes utcában szerintünk nem fér meg a bölcsőde mellett egy dübörgő romkocsma, főleg, hogy az azzal kapcsolatban álló afterek szervezői nyíltan, drogos utalásokkal és sátánista szimbólumokkal csábítják közönségüket Facebook-oldalukon.

- fogalmazott egy másik lakó.

Kiss László álláspontja az ügyben még nem ismert, ám a lakók és a bölcsőde miatt érintett szülők sok jóra nem számíthatnak a helyszín MSZP-s üzleti kötődése miatt.

Óbudán tehát még alig vette át a hatalmat az ellenzéki összefogás, máris áll a bál. Kiss László pedig nem tétlenkedik - a második kerületi, MSZP-s Őrsi Gergelyhez hasonlóan, de még őt is felülmúlva - öt alpolgármestert nevezett ki, így az első közpénz-százmilliók helyét már meg is találta.

1
https://ng.blogstar.hu/./pages/ng/contents/blog/86477/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-24 15:39:51
Ez az fiúk !!!!! >>>>>> Mit csinálunk, ha kijózanodunk ? Hát, berúgunk !!!!!! >>>>>> (kiemelés Hofi Gézától !!!!!)
Ez kell a beszűkült agyú pestieknek, meg a "karácsonyfadísz", aki - Kósa szerint - még Gergelynek is alkalmatlan, ezért hívja mindenki csak gerinek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?