A második kerületben is bedurrant az ellenzéki a pénzszivattyú

Pesterzsébet és Erzsébetváros után a második kerületben is "munkához látott" az új ellenzéki vezetés. Őrsi Gergely MSZP-s polgármester első dolga az volt, hogy 5 évre vetítve százmilliókat szórjon el 4 (azaz NÉGY!) alpolgármesterének.

A második kerület eddig egy alpolgármesterrel is beérte, ám most úgy tűnik, az MSZP-s Őrsi Gergelynek - nyilván az összellenzéki alkuk keretében - négy embert is így kell kifizetnie.

A testületben kisebbségbe került kormánypárti képviselők egyet nem értésüket fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy Őrsi Gergely szocialista polgármester négy alpolgármester megválasztására tett javaslatot.

"A pártpolitikai osztozkodáson kívül semmi nem indokolja, hogy az elmúlt 13 évhez képest megnégyszereződjön a tisztséget betöltők száma, ami az ötéves ciklusra vetítve több száz millió Ft-os többletköltséget jelent."

- kommentálta Facebook-oldalán az ügyet a kerületi Fidesz.

A rendelet meg is jelent a kerület honlapján, így már semmi akadálya, hogy  százmilliókat költsön a szocialista Őrsi közpénzből a felszaporodott alpolgármesterek juttatására.

Az intézkedés nem példa nélküli. Az ellenzéki városvezetők Pesterzsébeten és Erzsébetvárosban is saját fizetésük emelésével kezdték meg városvezetői karrierjüket. Mindeközben több ellenzéki kerület is az elítélt bűnözőt, Czeglédy Csabát foglalkoztatja, Zuglóban pedig a szocik tovább folytatják a parkolási mutyit, ezúttal Horváth Csaba vezetésével.

1
https://ng.blogstar.hu/./pages/ng/contents/blog/86379/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-22 10:57:47
A kommunisták ismét csak alkalmazzák a régi, - mondhatni száz éves - jól bevált folyamatsort.
1./ A normális (mondom: a normális !!!!) kormányok, önkormányzatok nehéz, fáradtságos munkával mindig rendbe teszik azt a költségvetést, amit előzőleg a komcsik már szétvertek.
2./ Váltás után a komcsik tökéletes technikával, fáradtságos munkával pillanatok alatt rendszeresen, maguk között szétszórják azt pénzt, amit a jobboldali vezetés szorgalmasan összerakott.
Ennyi a "bevált" módszer lényege !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?